Belgrado
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Marieke
07 Oktober 2011 | Servië, Belgrado
Bij binnenkomst zie je meteen erg veel grote verschillen met wat we allemaal gewend zijn. Zo staan er veel (zoals wij het noemen) onafgemaakte huizen. Gemaakt van kleiblokken met een paar ramen erin. Normaal worden deze huizen gestuct, hier niet. De meeste kantoorgebouwen zijn daarentegen erg modern. Ook de kerken zijn in erg goede staat.
Vandaag hebben we van de laatste mooie dag van het jaar genoten. We zijn naar het "eiland" gegaan en hebben daar aan het strand heerlijk gegeten en gedronken. Vandaag was het namelijk nog 27 graden. Morgen gaat het terug naar 15 graden met regen! Herfst..
We zijn nu weer terug in het hostel. Hier zijn gelukkig computers zodat ik even alles kan updaten.
Morgen gaan willen we wat bekende gebouwen gaan bezoeken. Zondagavond om half 10 zullen we met de trein terug gaan naar Boedapest, om daar na een hobbelige nacht en nog 2 paspoort controles om 5 uur aan te komen.
Liefs
P.s. Mika (finse klasgenoot) wou ook even genoemd worden in mijn blog; bij deze.
07 Oktober 2011 - 21:22
Marloes:
MIS JE POPPIE!!! -
09 Oktober 2011 - 15:18
Gianne:
Hahaha vertel mij wat over een nachttrein, VRESELIJK!
Maar je moet het een keer meegemaakt hebben!! :D
Goede reis terug en veel succes morgen bij je examen!!
xx ons!! -
09 Oktober 2011 - 20:20
Rennie:
leuk om weer is weer iets lezen van wat je allemaal doet liefs rennie en natuurlijk van willie {achmed} -
19 Oktober 2011 - 18:19
Janny:
Een late reactie...maar een lieve groet